Write here, write now

Wat wil je lezen?
Archive


Mijn naam is Anna Jacobs en ik woon in Amsterdam. Ik werk als freelance schrijfster en luxury lifestyle specialist. Ik heb nieuwe media gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben de voormalig hoofdredactrice van PCHooftstraat.nl

Hoewel ik het geweldig vind om bedrijfjes op te starten en met nieuwe projecten bezig te zijn, blijft schrijven mijn allergrootste passie.

Ik haal mijn inspiratie uit gesprekken die ik hoor op straat en de reizen die ik maak. Uit de boeken die ik lees of indrukwekkende foto’s die ik zie. Uit lekkere gerechten die ik proef of uit fijne muziek die ik hoor. Uit een nieuwe handtas of uit een imposant schilderij. Uit een stad die zich ontwaakt of uit een bruisende zee. Uit herinneringen, snelle blikken of kleine onderonsjes. In feite zit inspiratie overal.

De kunst zit hem eigenlijk in het schrijven. Hoe verwoord je de ideeën in je hoofd? En hoe giet je die woorden vervolgens weer in zinnen en paragrafen? Hoe zorg je ervoor dat je tekst als een mooie melodie klinkt, soepel, evenwichtig en harmonieus?

Schrijven is een zoektocht en een ontwikkeling, schrijven is een soort reis. Een reis die ik heel graag, iedere dag opnieuw, maak.

Columns,  artikelen, persberichten of commercieel schrijfwerk voor brochures, nieuwsbrieven of advertorials: ik sta overal voor open.

Ga je met me mee op reis, ben je op zoek naar een creatieve pen of is het gewoon nieuwsgierigheid? Stuur me een mailtje en dan vinden we elkaar weer terug.

Bedankt voor je interesse en hopelijk tot snel,

Anna Jacobs