Write here, write now

Wat wil je lezen?
Archive
donderdag
mrt072013

Over NSPR

NSPR (uitgesproken als inspire) is ontstaan uit een eigen behoefte. De behoefte om me te omringen met andere ondernemers, vrouwen die me inspireren, motiveren en kunnen helpen. Niet in een vergaderzaal of op de werkvloer, maar in een informele setting. Met een lekkere maaltijd, een goed glas wijn en ook veel gezellig geklets tussen door. Daarvoor zijn we nu eenmaal vrouwen. 

Samen met Robbie van der Zalm ben ik deze organisatie begonnen. We organiseren diners, ontbijt en andere bijeenkomsten en bieden daarnaast op onze website ook een plek voor al deze vrouwen online. Op onze leden pagina komen vraag en aanbod samen en hier kunnen potentiële partners, opdrachtgevers en andere interessante partijen bij de juiste persoon terecht komen. 

NSPR groeit doordat we bestaande leden vragen om één of meerdere inspirerende vrouwen aan ons voor te dragen. Dat kan iemand uit hun eigen omgeving zijn, maar ook iemand die je helemaal nog niet kent en juist graag zou ontmoeten. Wij geloven in de kracht van het samenbrengen van mensen uit verschillende branches, met verschillende unieke invalshoeken, die met een verfrissende blik naar het werk van een ander kunnen kijken. 

Meer lezen? Kijk op www.nspr.nl

NSPR | practice ambition