Write here, write now

Wat wil je lezen?
Archive
dinsdag
okt152013

SmartHealth

Momenteel werk ik fulltime als redacteur voor SmartHealth, een weblog over mHealth en eHealth in Nederland. Ik zit in de unieke en bijzondere inspirerende positie dat ik dit bedrijf samen met mijn vader Jan Jacobs en zus Frederieke Jacobs run. Een team dat ervoor zorgt dat ik iedere dag fluitend aan mijn werkdag begin en waardoor ik met veel vertrouwen de toekomst bekijk. We hebben de medisch technologische wereld in sneltreinvaart eigen gemaakt, maar leren nog steeds iedere dag meer bij.

 


Over SmartHealth: 
 

SmartHealth is een nieuw mediabedrijf dat helemaal is gericht op de opkomende markten waar consumententechnologie en de traditionele gezondheidszorg elkaar raken. Met een netwerk van journalisten, tech-ondernemers, bestuurders en zorgprofessionals bouwen we kennis op over de manier waarop nieuwe technologie de zorg fundamenteel aan het veranderen is. We doen dat niet alleen vanuit het perspectief van gadgets, trackers, apps en websites, maar vooral door te beschrijven hoe consumenten en zorgorganisaties hun houding ten opzichte van gezondheid en zorg aanpassen.

SmartHealth publiceert op www.smarthealth.nl een online magazine met nieuws, research en analyses. Ook geven we een goed gelezen wekelijkse nieuwsbrief uit (abonneren), naast white-papers en rapporten over specifieke onderwerpen, zoals marktontwikkelingen, wetgeving en technologietrends.

Daarnaast levert SmartHealth research, advies en ondersteuning aan organisaties die ervaren dat de opkomst van een nieuwe generatie zorgconsumenten geen verwachting meer is, maar een niet te stoppen en fundamentele verschuiving in de manier waarop we met gezondheid en zorg omgaan.

www.smarthealth.nl